cazare in predeal noi

Wiki Article



cazare predeal revelion
Predeal, Valea Prahovei, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Am avut plăcerea de a sta la Vila Coca în Predeal pentru nine nopți și a fost o experiență minunată. Am fost cazat într-o cameră dublă Overall economy, treatment a fost întotdeauna curată și confortabilă. Gazda a fost excepțională, oferind intimitatea de care aveam nevoie și asigurând in orice fel suport.

Aceasta frumoasa pensiune finalizata in anul 2010 si renovata in 2017 este situata in mijlocul naturii, langa Casa Memoriala George Enescu. Va invitam sa va bucurati de peisajele treatment l-au cucerit si pe cazare predeal cu ciubar George Enescu si treatment ...

Daca nu vã mulţumiţi doar cu o paginã de prezentare pe acest Site şi doriţi un Web-site personalized de prezentare al afacerii pe care o reprezentaţi, va vom pune la dispozitie o serie de servicii de publicitate cu treatment va putem ajuta.

Casa se află la intrare in Predeal pe partea dreapta dinspre Azuga aproximativ 500 m si la sixty m de Dn1. Parter: Residing, dormitor cu baia pe hol, bucătărie complet cazare august predeal utilata pt turisti. Etaj : trei dormitoare cu baie proprie ...

Hotel Iri este situat într-un cadru normal de excepție, la 650 metri distanță față de partia Kalinderu, la 2 km față de telecabina Bușteni - Babele și cu o priveliște încântătoare asupra masivului Caraiman și implicit asupra Crucii Eroilor. Hotelul este de asemenea situat la o distanța de 650 m fata de gara Bușteni. Camerele sunt dotate cu Television set, minibar și baie cazare munte predeal privată cu duș. Unele camere oferă vedere panoramică la Munții Caraiman.

And finally, an evaluation After their journey, friends convey to us with regards to their stay. We check for naughty terms and validate the authenticity of all visitor opinions before adding them to our internet site.

Direct Booking ofera mai mult decat rezervari on-line, de aici puteti afla mai multe despre destinatia dumneavoastra: obiective turistice, opiniile altor turisti, imagini si harti.

Recomand din tot sufletul cazarea la Yard Aside Predeal: curățenie, confort, zonă liniştită, spațiu mare al apartamentului, two balcoane cu o privire wonderfulă spre zona orașului și spre pârtie și o curte spațioasă de relaxare! Cu siguranța vom reveni la Backyard Apart Predeal.

LV Luxury Apart - 1 minute from educate station se află în Predeal și oferă cazare cu WiFi gratuit și vedere la grădină, precum și o grădină.

Gazde foarte primitoare si un loc linistit. Casa ofera un spatiu generos unde te poti relaxa cu familia sau prietenii, mansarda este atractia copiilor si a adultilor. Nu iti vine sa pleci de acolo..

Zona de spa a Atrium Hotel Mountain View Predeal include things like un jacuzzi, o saună și o sală de Conditioning. La cerere, se cazare predeal cabana organizează masaje. Restaurantul providește mâncăruri tradiționale regionale și internaționale. De asemenea, la proprietate există o terasă însorită cu vedere frumoasă la pârtiile din Clabucet și facilități de grătar. La lounge bar se oferă cafea și o gamă largă de băuturi. Este disponibilă o parcare privată gratuită cu supraveghere movie.

There are a variety of good places to eat all around city, of varied price ranges but of comparable top quality, together with a lot more frugal solutions apasa aici while in the couple of marketplaces available.

Report this wiki page